Više od dvadeset pet godina

Iako mu je krajem 1990. godine bilo jasno da nas čekaju turobna i neizvesna vremena, moj otac Jovan se odlučio da napravi sopstvenu firmu, posle godina uspešnog rada za druge. Zahvaljujući vrednom radu i iskustvu, uspeo je da Vesimpex, ime nove firme, postane priznato i poštovano. Turbulentna vremena su došla i on je, zbog godina i sve slabijeg zdravlja, sa olakšanjem dočekao moj prelazak u Vesimpex 1995. godine. Od tada smo zajedno nastavili da radimo i menjamo profil: od trgovine robom široke potrošnje polako smo se usmeravali u oblast opreme za industriju i sve zahtevnije IT korisnike.

Vremena dugo posle toga nisu postala bolja, ali mi se nismo obazirali. Novi partneri, novi programi, novi ljudi, novi projekti: Vesimpex je polako rastao osvajajući nove oblasti. Veliko je zadovljstvo gledati kako rad i upornost daje rezultate: danas smo velika mala firma, trudimo se da budemo inovativni i dinamični i da pratimo razvoj tehnologije i tržišta. Pored svih izazova okruženja i nevolja koje smo prebrodili, imamo čvrstu veru da se može napred i da to zavisi samo od volje i predanosti.

U radu i razvoju usmereni smo u dva pravca. Cilj unutrašnjih aktivnosti je jačanje tima, obuka i proširivanje znanja, osvajanje novih oblasti i briga za dosledno i precizno obavljanje svih poslova. Sa druge strane, usredsređeni smo na naše korisnike, pratimo razvoj njihovih potreba, trudimo se da im damo vrhunsku opremu, perfektnu uslugu i potpunu podršku. Da u tome uspevamo svedoče dugogodišnja partnerstva sa mnogim našim značajnim kompanijama.

Nastavljamo istim pravcem, na zadovoljstvo naših korisnika i nas.

Slobodan Stanković, direktor

 

Gde smo


Naša adresa je: Vesimpex d.o.o. Patrijarha Dimitrija 24 11090 Beograd

Za one koji znaju taj kraj, nalazimo se u krugu DMB-a, na mestu bivšeg auto-servisa. Nalazimo se u delu kruga koji je najbliži kapiji kod manastira Rakovica. Dođite do garaže koja ima spiralni automobilski prilaz i popnite se autom do prvog nivoa. U uglu se nalaze plava vrata, uđite i kod nas ste. Ovo je lokacija obeležena na mapi. Ulaz za pešake je na strani zgrade koja gleda prema Kružnom putu. Magacin i radionica su u istoj zgradi, a ulaz je sa strane zgrade koje gleda prema Straževici.

  Dokumenti

Izvod APR

Identifikacija

PDV potvrda

PIB

Registar ponuđača

ISO 9001

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com