top of page
Rittal Automatski sistemi

Pored vrhunskih komponenti i rešenja za elektroormane i niskonaponske razvode, Rittal nudi podršku onima koji se bave izradom i šemiranjem razvodnih i upravljačkih ormana. 

Primenom sofisticiranih CNC mašina za mehaničku obradu, malih mašina za svakodnevne radne operacije, električnih i ručnih alata, rad u radionici može postati brži, bolji i produktivniji.  

logo Rittal 300.png
Mašine za elektro radionicu

Mašine za automatsku obradu i mehaničke modifikacije elektroormana, izradu bakarnih sabirnica i sečenje kanalica i profila. 

RAS-Perforex.jfif
Automatska montaža

Rittal uvek pomera granice mogućeg. Tako je i u oblasti automatske montaže u elektro radionici, gde pomoću mašine Athex 80 možete potpuno automatizovati proces montaže klem-lajsni.

RAS-Assembly.jfif
Priprema provodnika

Zamorni i monotoni poslovi nepovoljno utiču na efikasnost i kvalitet radova. Zbog toga Vam nudimo mašine koje će Vas zameniti u tome, uz maksimalnu produktivnost: potpuno automatska piprema provodnika ili male mašine za pojedinačne operacije.  

RAS-RC.jfif
Dodatna oprema radionice

I pored maksimalne automatizacije, neki poslovi će se uvek raditi rukama. Rittal nudi vrhunski alat i opremu za taj deo posla. 

RAS-assembly-frame.jfif
Oprema za elektro-radionice

Dodatna oprema koja rad i život čini lakšim i jednostavnijim: ramovi za montažu, pomoćni stolovi, transportni nosači montažnih ploča, radionička dizalica i kompletno opremljena radna stanica za ožičenje. 

RAS-alat.jfif
Ručni i električni alat


Alat za elektromontere, baterijski i ručni alat za vađenje otvora, sekači kanalica i profila, kompletne torbe sa alatom.

bottom of page