top of page
Rittal IT Infrastrukturna rešenja

Klimatske promene utiču na industriju na mnogo načina, a dnevni uticaj se vrlo često ogledaq u problemima pregrevanja opreme. Rittal sa svojim partnerima nudi zaokrušen sistem industrijske klimatizacije koji će Vam obezbediti rešenje problema bez ostatka. ​

U nastavku su opisane proizvodne grupe, ali najvažnija komponenta sistema je naša pomoć u implementaciji, od snimanja stanja, preko projektovanja i isporuke opreme, do puštanja u rad i podrške u eksploataciji i održavanju. 

logo Rittal 300.png
IT-Rimatrix.jfif
RiMatrix S

Prekonfigurisani, standardni, modularni data centri za brzu implementaciju i uštedu vremena za planiranje i projektovanje, potpuno operativni u najkraćem roku.

IT Rekovi

Sistem koji nudi perfektno rešenje za individualne potrebe, za mreže i servere, u svim veličinama.

IT-rekovi.jfif
IT Kućišta

Kompaktna 19" kućišta za manmje mrežne aplikacije, sa optimalnim smeštajem i pristupom opremi, za stojeću i zidnu montažu.

IT-Kucista.jfif
IT Napajanje

Dovod i distribucija energije za opremu visoke raspoloživosti. Standardna (PDU) i modularna (PSM) rešenja sa merenjem, upravljanjem,...

IT-Napajanje.jfif
IT Klimatizacija

Rittal klimatizacija omogućava kontrolu temperature za sve zahteve, od pojedinačnih rekova do celih data centara, uz sigurnost, pouzdanost i energetsku efikasnost. 

IT-Hladjenje.jfif
IT Monitoring

Lokalni i daljinski nadzor svih fizičkih parametara okruženja i statusa tehničkih sistema, jednostavan za implementaciju i moćan u primeni, uključujući i DCIM rešenje.

IT-Monitoring.jfif
IT Sigurnosna rešenja

Potpuna zaštita od svih pretnji i rizika iz okruženja, od MDC rešenja za jedan rek do sigurnih soba u skladu sa SRPS EN 1047-2.

IT-Sigurnost.jfif
IT-Modularni-DC.jfif
Modularni data centri

Istražite nove perspektive: od standardizovanih data centara do inovativnih infrastrukturnih, kontejnerskih i cloud rešenja.

bottom of page