top of page

LAPP Eternet svičevi za montažu u polju

Updated: Oct 24, 2023


U eri Industrije 4.0 zahtevi u prenosu podataka su u stalnom porastu. Industrijske mreže su u stalnom suočavanju sa velikom količinom podataka i teškim industrijskim okruženjima.


Lapp je pre nekoliko godina proširio svoju eternet ponudu aktivnim mrežnim komponentama -svičevima koji su bili namenjeni za industrijske uslove za montažu unutar razvodnog ormana.


Kako u poslednje vreme decentralizovane instalacije beleže rast, LAPP je na sajmu u Hanoveru predstavio dva nova artikla - industrijske eternet svičeve za montažu u polju u stepena zaštite IP 67.


Montaža u polju podrazumeva visok kvalitet artikla u smislu temperaturne, hemijske postojanosti i stepena zaštite.


Prednosti su višestruke:


• Skraćeno vreme montaže


• Smanjeni troškovi kabliranja


• Direktna montaža na najoptimalniju lokaciju, na ili unutar mašine


• Stepen zaštite IP 67


• Temperaturni opseg -40°C do 75°C


ETHERLINE® ACCESS PN IP67 je upravljivi profinet svič sa 8 portova (10/100 BaseT(X)) za konekciju putem M12 D konektora koji se koriste za profi net komunikaciju prema standardu B.


Upravljivi svič daje prioritete profinet telegramima u realnom vremenu i omogućava jednostavnu konfiguraciju i dijagnostiku preko PROFINET ili web interfejsa.ž


Dodatno, ova varijanta podržava protokole MRP (klijent). LLDP, DCP, I SNMP omogućava dijagnostičke alarme i detaljnu mrežnu statistiku.


ETHERLINE® ACCESS U IP 67 je neupravljivi industrijski eternet svič sa 8 portova (10/100Base-T(X)) za konekciju putem M12 D konektora.


Visoke performanse mu omogućavaju 16KMAC adresa sa paketom podataka od 256 Kbyte.


Koristi se u eternet komunikaciji, kao i u profi net komunikaciji prema standardu A.

57 views0 comments

Comments


bottom of page