Vesimpex | Beograd

Blog English

Vesimpex 4.0 - Agenda

Satnica 

Prijem i registracija gostiju 9:00 – 9:30
Predavanja – prezentacije 9:30 – 11:45
Pauza 10:30 – 10:45*
Demonstracije na štandovima 12:00 – 14:00
Završna reč 14:00 – 14:20
Ručak 14:20

*Tačno vreme pauze će biti usklađeno sa prezentacijama

 

Program predavanja

 

Vrednosni lanac Industrije 4.0

Industrija 4.0: novi koncept koji menja dosadašnje navike i način rada. Kako se ovaj novi trend odražava na procese projektovanja i proizvodnje u oblasti upravljačkih i razvodnih ormana? Kako da optimizujete svoj proces, ubrzate rad i smanjite troškove?

Poslušajte Dejana Dokmanovića, direktora Rittal Zagreb, koji će Vam izneti detalje procesnog lanca EPLAN-RITTAL, proverenog  u praksi. 

 

SRPS EN 61439 i druge priče

Šta treba da znate i šta morate da znate ako ste u poslu projektovanja i proizvodnje elektroormana? Propisi su se promenili, na snazi su novi EU standardi, materija je obimna i prilično ozbiljna. 

Slobodan Stanković, direktor Vesimpexa pokušaće da Vam iznese bitne detalje kako biste mogli da nastavite pravim smerom. 

 

EPLAN Pro Panel: Digitalni blizanac Vašeg elektroormana

Napravite svoj razvodni ili upravljački panel u vrituelnom okruženju. Pre nego što započnete proizvodnju dodajte sve što treba i otklonite sve greške i probleme. 

Neven Katanić iz kompanije EPLAN pokazaže Vam kako je to jednostavno, brzo i efikasno.  

 

Projektovanje 4.0

Iskoristite prednosti RICS online platforme za projektovanje i konfigurisanje ormana ili Rittal Power Engineering alata za dimenzionisanje NN razvoda u skladu sa SRPS EN 61439. Proverite kako se nakon toga mogu iskoristiti usluge našeg centra za mehaničke modifikacije i Perforex mašina. 

O ovome će Vam zajedno pričati Lidija Jovanović i Slobodan Stanković

 

Industrijska klimatizacija za (ne)upućene

Kako ohladiti postrojenje a ne „oladiti se“? Koji pristup primeniti i na koga se osloniti? Kako ne potrošiti vše nego što je neophodno, a da vas u julu ne boli glava? 

Naša iskustva i koncept industrijske klimatizacije preneće Vam Lidija Jovanović i Slobodan Stanković.

 

Firma sa dobrim vezama

Lapp digitalni alati za selekciju i konfigurisanje opreme: kao da izaberete i konfigurišete pravi konektor, uvodnicu, kablovski snop, servo-kabl... Za sve proizvode koji zahtevaju precizan izbor i pažljivu odluku, Lapp nudi online konfiguratore. 

Kako se koriste ovi konfiguratori i šta je sve raspoloživo, čućete od Dejana Dojčina

 

Podsećamo Vas da svaku od prezentacija prati odgovarajući štand sa živim praktičnim primerima primene i mnogo više konkretnih detalja koji će Vam pomoći da svoj posao uradite brzo, tačno i efikasno. 

 

 

Reset