Vesimpex | Beograd

Blog English

Kako izabrati optimalnu klimatizaciju

Letnje vrućine kod nas dostižu temperature i preko 40°C, što sve češće predstavlja ozbiljan problem za Vašu opremu.

Za rešavanje problema klimatizacije možete se osloniti se na nas: spremni smo da se uhvatimo u koštac sa letnjim vrelinama i pomognemo Vam da prebrodite opasnosti po opremu i funkcionisanje postrojenja.

Na raspolaganju su Vam brojna rešenja, ali kako odlučiti koje je pravo? Klima uređaj sa direktnom ekspanzijom, ili vodeni sistem? Da li su Vam dovoljni samo ventilatori? Kako da odredite potrebnu snagu hlađenja? Možete li sami da ugradite klima uređaj? Mnogo pitanja, a napolju je već veoma toplo. Pođimo redom.

Uslovi u Vašem postrojenju i karakteristike procesa su odlučujući faktor. Primenjeno rešenje mora biti prilagođeno okruženju da bi rad klima uređaja bio efikasan i pouzdan. Pored ovoga, bitni su i dodatni parametri koji se odnose na jednostavnost i cenu implementacije i održavanja. Tabela u u nastavku pomoći će Vam da suzite izbor na rešenja koja Vam odgovaraju.

Naravno, najjednostavnije je da nam se obratite, i pomoći ćemo Vam u planiranju, projektovanju i implementaciji, a nakon toga u održavanju Vaših sistema klimatizacije.

 

 

Reset