Vesimpex | Beograd

Blog English
povratak

Industrijska automatizacija

Jedan tim!

Unapređenje proizvodnje uvođenjem automatizacije je posao koji posmatramo Vašim očima, jer jedino tako možemo da sagledamo sve potrebe i probleme koji se moraju rešiti. Zbog toga smo bili privremeno i delom ostali za stalno i metalurzi i ciglari, vodovodžije i kafedžije. Za svaki projekat sastavljamo jedinstven tim od Vaših i naših inženjera koji na osnovu poznavanja Vaše tehnologije i naših alata napraviti odgovarajuće algoritme.

 

Nivo +

Iskoristite spratove iznad fabričke hale kako bi povećali efikasnost i produktivnost. SCADA za centralni nadzor i upravljanje postrojenjem samo je prvi korak prikupljanje i povezivanje informacija sa upravljačkog nivoa u dinamičku bazu podataka omogućava Vam da optimizujete proizvodnju, poboljšate održavanje, bolje analizirate i planirate.

Veza sa poslovnim softverom direktno snabdeva potrebnim informacijama prodaju proizvoda i nabavku sirovina. Ako ste u specifičnim proizvodnjama obezbediće Vam praćenje materijala i sledljivost koju zahtevaju HACCP i GMP. Sistematizacijom prikupljenih podataka imaćete kondenzovane i pravovremene informacije neophodne za menadžerske odluke. Prepustite se, mogućnosti su beskrajne, koristi takođe ...

 

Vaše prednosti:

  • Vrhunske tehničke platforme za upravljanje
  • Poznavanje tehnologije i specifičnih rešenja
  • Integracija sa drugim sistemima i nivoima upravljanja
  • Povezivanje sa sistemima mehatronika i robotike
  • Servis i podrška, daljinski i lokalno
info@vesimpex.rs