Vesimpex | Beograd

Blog English
povratak

Industrijska klimatizacija

Da li Vas ugrožava globalno zagrevanje?

Globalno zagrevanje je činjenica koju sve više osećamo svakog dana. U industriji su primetni sve ozbiljniji problemi sa pregrevanjem opreme koji zahtevaju hitno rešavanje. Na sreću, rešenje postoji.

Imate li problem sa pregrevanjem Vaše opreme?

Imate li mašine kritične za Vašu proizvodnju koje su blizu crvene zone pregrevanja? Koliki gubitak može da Vam napravi stajanje linije koja je “prokuvala”? Da li Vam je kapacitet proizvodnje ugrožen kada temperature u julu i avgustu dostignu tropske vrednosti?

 

Da li Vam održavanje rashladne opreme izaziva glavobolju?

Postoji dilema: imati svoju ekipu ili angažovati spoljnog servisera. Ekipa košta, potrebno je specifično znanje i oprema za održavanje. Spoljni serviseri su vrlo voljni da se uključe u održavanje, ali samo kada se priča o tome u januaru ili februaru. Kako se leto približi, mnogo su im miliji mali poslovi sa ugradnjom split sistema i nemoguće ih je obezbediti za hitne popravke dok mašine stoje a troškovi zastoja rastu.

 

Jedno rešenje za sve probleme industrijske klimatizacije:

Javite nam se, jer imamo stručan i iskusan tim specijalizovan za rešavanje problema industrijske klimatizacije od snimanja stanja, procene potreba, projektovanja i implementacije tehničkog rešenja, sve do redovnog i interventnog održavanja, uz korišćenje opreme beskompromisnog kvaliteta i pouzdanosti.

Industijska klimatizacija zahteva specijalizovano znanje i posebno dizajniranu opremu, kao i potpunu saradnju sa korisnikom. Sve to Vam nudimo u paketu koji će Vas osloboditi brige o pregrevanju opreme, uz našu potpunu posvećenost rešavanju Vaših problema i punu tehničku podršku.

info@vesimpex.rs