Vesimpex | Beograd

Blog English
povratak

Ko smo mi?

Vesimpex, jedna lepa priča

Vesimpex je osnovao Jovan Stanković, u januaru 1991. godine. Sećate se devedesetih? I pored onog Balaševićevog o devedesetima, izdržali smo i ojačali. Dočekali novi milenijum, razvijali se i širili.

Iako mu je krajem 1990. godine bilo jasno da nas čekaju turobna i neizvesna vremena, moj otac Jovan se odlučio da napravi sopstvenu firmu, posle godina uspešnog rada za druge. Zahvaljujući vrednom radu i iskustvu, uspeo je da Vesimpex, ime nove firme, postane priznato i poštovano. Turbulentna vremena su došla i on je, zbog godina i sve slabijeg zdravlja, sa olakšanjem dočekao moj prelazak u Vesimpex 1995. godine. Od tada smo zajedno nastavili da radimo i menjamo profil: od trgovine robom široke potrošnje polako smo se usmeravali u oblast opreme za industriju i sve zahtevnije IT korisnike.

Vremena dugo posle toga nisu postala bolja, ali mi se nismo obazirali. Novi partneri, novi programi, novi ljudi, novi projekti: Vesimpex je polako rastao osvajajući nove oblasti. Veliko je zadovljstvo gledati kako rad i upornost daje rezultate: danas smo velika mala firma, trudimo se da budemo inovativni i dinamični i da pratimo razvoj tehnologije i tržišta. Pored svih izazova okruženja i nevolja koje smo prebrodili, imamo čvrstu veru da se može napred i da to zavisi samo od volje i predanosti. 

U radu i razvoju usmereni smo u dva pravca. Cilj unutrašnjih aktivnosti je jačanje tima, obuka i proširivanje znanja, osvajanje novih oblasti i briga za dosledno i precizno obavljanje svih poslova. Sa druge strane, usredsređeni smo na naše korisnike, pratimo razvoj njihovih potreba, trudimo se da im damo vrhunsku opremu, perfektnu uslugu i potpunu podršku. Da u tome uspevamo svedoče dugogodišnja partnerstva sa mnogim našim značajnim kompanijama.

Nastavljamo istim pravcem, na zadovoljstvo naših korisnika i nas.

Slobodan Stanković, direktor

info@vesimpex.rs