Vesimpex | Beograd

Blog English

Data Centri

IT infrastruktura je rezultat ozbiljnog planiranja i projektovanja, ali se u osnovi oslanja na opremu. Zahvaljujući iskusnom multidisciplinarnom timu, pažljivo odabrane elemente opreme integrišemo u pouzdane i efikasne tehničke sisteme. Oslanjamo se isključivo na prvoklasna rešenja koja ne ostavljaju mesta sumnji da će svi sistemi raditi skladno i obezbediti sigurno i tehnički perfektno okruženje za IT naših korisnika.

Prema potrebnoj veličini, tipu izgradnje i neophodnom stepenu zaštite Data Centra, imamo znanja i rešenja koja mogu odgovoriti svim Vašim potrebama

 

Izgradnja Data Centara

Modularni Data Centri

Kompaktni Data Centri

Izgradnja Data Centara

U zavisnosti od načina izgradnje prostorije Data Centra, određuje se nivo bezbednosti i zaštite Vaše opreme od spoljašnjih rizika

 

Klasični Data Centri

Sigurne Sobe

Saznajte više

Modularni Data Centri

Kao što sam naziv kaže, glavna odlika ovog tipa Data Centara su moduli zahvaljujući kojima se postiže modularnost i skalabilnost.

Modularni Data Centar je rešenje kod koga se IT infrastruktura nalazi unutar standardnog ili nestandardnog kontejnera. U jednom kontejneru može biti ceo Data Centar sa svom potrebnom IT infrastrukturom ili mogu biti namenjeni posebno za IT opremu, napajanje i klimatizaciju. Proširenje kapaciteta se ostvaruje jednostavnim dodavanjem novih kontejnerskih modula.

Kontejnerski Data Centri se veoma brzo i lako mogu implementirati kako unutar tako i izvan objekta.

 

Kompaktni Data Centri

Rešenja za kompaktne data centre, kada su zahtevi visoki, a obim opreme mali. Iako dimenzijama mali, naši kompaktni Data Centri zadovoljavaju sve standarde i zahteve u pogledu kvaliteta opreme, pouzdanosti i raspoloživosti.

 

Nano/Edge Data Centar

Micro Data Centar

 

Saznajte više
info@vesimpex.rs