Vesimpex | Beograd

Blog English

Rešenja za IT infrastrukturu

Više od 20 godina dizajniramo, projektujemo i gradimo Data Centre, kompletna rešenja i integrisane sisteme za podršku Vašem IT procesu. 

Imperativ u današnjem IT svetu je obezbediti stalnu raspoloživost servisa i informacija. Za to su neophodne farme servera, o

prema za smeštaj informacija, komunikacione mreže i sistemi koji traže perfektne uslove za rad: napajanje, hlađenje, zaštitu, nadzor...

U tom segmentu dolazi do izražaja naš svestrani tim koji može da ponudi integrisana rešenja u infrastrukturnom opremanju IT prostora u skladu sa EN 1047-1 i drugim svetskim standardima. Naše znanje i iskustvo smo već podelili sa mnogim zadovoljnim korisnicima, a mnogim IT menadžerima olakšali i pojednostavili svakodnevni posao. Pristup da ne prodajemo samo opremu, već i IT rešenja doveli su do toga da Telenor, Banca Intesa, OTP Banka, Komercijalna banka, KBC banka, Unicredit banka, Mercedes Srbija i mnogi drugi, postanu naši korisnici. Za nesmetan rad Data Centara, bilo da su u pitanju serverski centri ili disaster recovery lokacije, Vesimpex nudi rešenja po principu "ključ u ruke", koja uključuju vrhunsku opremu i sisteme u skladu sa svim aktuelnim svetskim standardima, i najstrožim zahtevima za ovakve objekte.

Oslonite se na nas kada Vam je potreban pouzdan, efikasan i sertifikovan Data Centar, bez obzira na veličinu, količinu opreme i oblast kojom se bavite.

  

 

Data Centri Fizička IT infrastruktura Usluge

 

info@vesimpex.rs IT infrastruktura