Vesimpex | Beograd

Blog English

Bosch Rexroth: Drive&control company

Bosch Rexroth je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti tehnologije pogona i kontrole. Pod imenom Rexroth brand kompanija snabdeva preko 500.000 korisnika rešenjima za pogone, upravljanje i kretanje. Bosch Rexroth je partner za mobilne aplikacije, proizvodnju mašina, automatizaciju i oblast obnovljive energije. Rešenja koja se nude su prilagođena potreba i specifikacijama svakog pojedinog korisnika.

Vesimpex je partner kompanije Bosch Rexroth u oblasti linearne i montažne tehnike, transportnih sistema i rešenja za ergonomske proizvodne linije, za teritoriju Srbije i Crne Gore.

Aluminijumski profili

Modularni sistem na bazi aluminijumskih profila i pratećeg pribora za mašinske konstrukcije, transportne sisteme i ergonomska radna mesta.

Radno okruženje je efikasnije ako je prilagođeno konkretnom procesu i specifičnim zahtevima. Od sistema za protok materijala, nosača opreme i zaštitnih kućišta od aluminijumskih profila, preko ergonomskih radnih stanica, sve do potpuno automatizovanih proizvodnih linija sa integrisanim transportom: decenije iskustva i stalni razvoj Bosch Rexroth rešenja u ovoj oblasti daju Vam odlučujuće prednosti. Modularne, pažljivo uklopljene komponente pomažu Vam da realizujete prilagođena rešenja za Vašu proizvodnju koja će sigurno izdržati test vremena.

Saznajte više

Modularni konvejeri

Modularni člankasti konvejerski sistemi za brz, pouzdan i precizan transport materijala i proizvoda.

Saznajte više

Transfer sistemi

Transfer sistemi za punu kontrolu pozicije i faznu obradu materijala u transportu

Saznajte više

Sistemi za manuelnu proizvodnju

Integracija ergonomskih radnih mesta sa kontrolisanim protokom proizvoda i materijala, za efikasnu i kontrolisanu proizvodnju.

Saznajte više

Sistemi profilisanih vođica

Profilisane vođice sa kuglicama ili valjcima, integrisanim sistemom merenja pozicije i bogatim izborom dodatnog pribora.

Saznajte više

Okrugle vođice i ležajevi

Preko 1000 varijanti i kombinacija ležajeva i okruglih vođica, sa inovativnim tehničkim rešenjima od Bosch Rexrotha.

Saznajte više

Zavojna vretena i ležajevi

Zavojna vretena sa ležajevima sa recirkulacijom kuglica i planetarnim sklopovima

Saznajte više

Linearni moduli

Razvijeni za širok opseg aplikacija, BR linearni moduli raspoloživi su u brojnim kombinacijama pogoan i kontrolnih sistema

Saznajte više

Transfer kuglice

Kao dopuna sistemima kretanja, BR nudi transfer kuglice i tolerancijske prstenove za maksimalnu fleksibilnost.

Saznajte više
info@vesimpex.rs Rexroth Bosch Group