Vesimpex | Beograd

Blog English

Usluge

Zahvaljujući uslugama koje pružamo, omogućavamo Vam da na jednom mestu realizujete celokupan proces koji zahteva izgradnja fizičke IT infrastrukture.

Od idejnog rešenja i projektovanja - do realizacije i održavanja, možete se osloniti na Vesimpex kako bi Vi mogli da se posvetite Vašem poslovanju.

 

Konsalting i inženjerske usluge

Analiza rizika

Preventivno i interventno održavanje

Konsalting i inženjerske usluge

Konstantne potrebe poslovanja za izgradnjom i unapređenjem informacionih sistema, značajne investicije i visoki tehnički zahtevi koji tom prilikom moraju biti ispunjeni, zahtevaju temeljan i ozbiljan pristup u planiranju fizičke IT infrastrukture.

Iskustvo i znanje koje imamo rado ćemo podeliti sa Vama i pružiti Vam sveobuhvatni pristup u implementaciji Vašeg Data Centra, od ideje i projektovanja pa do efikasne realizacije.

Analiza rizika

Niste sugurni u pouzdanost i bezbednost Vašeg Data Centra ili Server sale?

Sveobuhvatnim pristupom i analizom postojećeg stanja fizičke IT infrastrukture, lokacije i okruženja, naš tim Vam može ukazati na potencijalne rizike po bezbednost Vašeg informacionog sistema a samim tim i poslovanja.

Pored analize postojećih rizika ponudićemo Vam i odgovore na koji se način rizici mogu potpuno eliminisati ili maksimalno umanjiti.

Preventivno i interventno održavanje

Pružajući usluge održavanja, našim korisnicima omogućavamo pouzdano i kvalitetno funkcionisanje opreme tokom perioda eksploatacije.

Preventivnim održavanjem se obezbeđuje redovna kontrola i održavanje opreme kako bi se maksimalno predupredili potencijalni kvarovi koji mogu dovesti do neplaniranih troškova, zastoja u radu, gubljenja reputacije i drugih indirektnih posledica.

Za otklanjanje kvarova opreme i sistema koji su kritični za procese korisnika, interventnim održavanjem se omogućava brza reakcija servisnog tima i prisustvo na lokaciji u definisanom roku, kako bi se oprema što pre ponovo stavila u funkciju.

info@vesimpex.rs