top of page

Merenje snage i energije: Lovato Easy Branch System

Updated: Dec 13, 2023

Merenje većeg broja izvoda u niskonaponskom razvodnom ormanu može biti komplikovano i skupo. Zbog toga je Lovato Electric lansirao svoj modularni i proširivi sistem merenja električnih veličina koji će u mnogome olakšati zadatak.


Ideja je jednostavna: koristiti jedan merni instrument na koji će se, pored direktno vezanih naposnkih ulaza i mernih strujnih trafoa, komunikacionim kablom povezati inteligentni merni transformatori kako bi se sva merenja prikazivati na jednom ekranu.



Prednosti Lovato Electric Easy Branch sistema su očigledne:


Jednostavnost

Nema postavljanja brojnih klasičnih strujnih trafoa i žica. Nema komplikovanog povezivanja na merne uređaje preko bezbroj klema. Nema potrošnje prostora za brojne merne uređaje i pribor.

Jednostavno: postavi se centralni merni uređaj i inteligentni strujni trafoi na svim izvodima koje treba meriti. Svi moduli mernih trafoa vežu se komunikacionim kablom i gotovo!


Plug & Play

Nema adresiranja, praćenja provodnika, obeležavanja i ispitivanja.

Samo postavljanje komunikacionog kabla. Centralni merni instrument bez posebnog podešavanja prepoznaje priključena merna mesta i sve radi odmah po uključenju.

Ne postoji mogućnost greške i pogrešnog povezivanja.


Fast

Instalacija je brza i jednostavna i izvodi se jako brzo. Nema gomile žica za polaganje, samo jedan komunikacioni kabl, bez potrebe za obimnim testiranjem pre puštanja u rad.

Kompaktno i ekonomično rešenje

Smanjena je količina opreme, umesto brojnih mernih instrumenata dovoljan je samo jedan. Time se štedi na prostoru i izbegava montaža brojnih pojedinačnim mernih uređaja na vratima ormana. I finansijska ušteda je znatna, ne samo na radovima već i na opremi.


Za više informacija, snimanje potreba, razradu i implementaciju rešenja stojimo Vam na raspolaganju!


Brošura DMG merni instrumenti



81 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page