top of page

Za vatru i oganj: SILVYN® HIPROJACKET


Šta je SYLVIN® HIPROJACKET?

U pitanju je zaštitno kablovsko crevo izrađeno od staklenih vlakana sa spoljnim plaštom od kombinacije oksida gvožđa i silikona. Zbog svoje ekstremne otpornosti na temperaturu, pruža izvrsnu zaštitu kablovima i provodnicima.


Koju temperaturu izdržava SYLVIN® HIPROJACKET?

Standardna radna temperatura se kreće u opsegu od -40°C do + 260°C. Kratkotrajno, može da izdrži mnogo više, oko 20 minuta na temperaturi od +1090°C i oko 15-30 s na +1640°C. Zahvaljujući termoizolacionim svojstvima, unutrašnja temperatura je oko 30% niža od spoljašnje.


Gde se primenjuje SYLVIN® HIPROJACKET?

Svuda gde je potrebno zaštiti kablove i provodnike od ekstremnih temperatura: u livnicama, pekarama, topionicama, industriji plastike, prehrambenoj industriji,...


Kako se primenjuje SYLVIN® HIPROJACKET?

U kombinaciji sa kablovima koji takođe mogu da izdrže visoke temperature: kablovi sa teflonskom izolacijom od FEP (-100°C .. +205°C), PTFE (‑190°C .. +260°C), kao i sa provodnicima sa izolacijom od FEP (-100°C do +205°C), PTFE (-190°C .. +260°C) ili staklenih vlakana (preko +260°C).


Koje su osnovne karakteristike SYLVIN® HIPROJACKET?

Spoljni plašt je crvene boje, a raspoloživ je u opsegu od 6x16mm do 70x76mm (unutrašnji x spoljašnji prečnik). Savitljiv je i jednostavan za rad. Sa odgovarajućim priborom može se postići zaptivanje do IP67.


Standardni pribor za SYLVIN® HIPROJACKET?

Kao i za druge SYLVIN® proizvode, na raspolaganju su različiti fitinzi, ravni i ugaoni završeci, sa kojima je moguće postići zaptivanje IP54, odnosno IP67 ako se koristi HIPROSILTAPE zaptivna  traka.


Možete li Vi koristiti SYLVIN® HIPROJACKET?

Naravno! Javite nam se, rado ćemo doći da zajedno razmotrimo uslove i način primene ovog i drugih SYLVIN® proizvoda.



22 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page