top of page

Industrijska klimatizacija u pet lakih koraka

Updated: 6 days ago

Prepustite rešavanje svojih problema profesionalcima!


Da li Vas ugrožava globalno zagrevanje?

Globalno zagrevanje je činjenica koju sve više osećamo svakog dana. U industriji su primetni sve ozbiljniji problemi sa pregrevanjem opreme koji zahtevaju hitno rešavanje. Na sreću, rešenje postoji.


Imate li problem sa pregrevanjem Vaše opreme?

Imate li mašine kritične za Vašu proizvodnju koje su blizu crvene zone pregrevanja? Koliki gubitak može da Vam napravi stajanje linije koja je “prokuvala”? Da li Vam je kapacitet proizvodnje ugrožen kada temperature u julu i avgustu dostignu

tropske vrednosti?


Da li Vam održavanje rashladne opreme izaziva glavobolju?

Postoji dilema: imati svoju ekipu ili angažovati spoljnog servisera. Ekipa košta, potrebno je specifično znanje i oprema za održavanje. Spoljni serviseri su vrlo voljni da se uključe u održavanje, ali samo kada se priča o tome u januaru ili februaru. Kako se leto približi, mnogo su im miliji mali poslovi sa ugradnjom split sistema i nemoguće ih je obezbediti za hitne popravke dok mašine stoje a troškovi zastoja rastu.


Jedno rešenje za sve probleme industrijske klimatizacije:

Zbog svega navedenog, imamo stručan i iskusan tim specijalizovan za rešavanje problema industrijske klimatizacije od snimanja stanja, procene potreba, projektovanja i implementacije tehničkog rešenja, sve do redovnog i interventnog održavanja, uz korišćenje opreme beskompromisnog kvaliteta i pouzdanosti.

Industrijska klimatizacija zahteva specijalizovano znanje i posebno dizajniranu opremu, kao i potpunu saradnju sa korisnikom. Sve to Vam nudimo u paketu koji će Vas osloboditi brige o pregrevanju opreme, uz našu potpunu posvećenost rešavanju Vaših problema i punu tehničku podršku.


Algoritam sigurnosti i zadovoljstva:


1. Snimanje stanja na objektu


Naša specijalizovana ekipa snima situaciju na Vašem objektu. Termokamerom se identifikuju kritična mesta. Prikupljaju se podaci o opremi koju treba hladiti, kao i o postojećoj rashladnoj opremi. Informacije prikupljene u ovoj fazi su od ključne važnosti za pronalaženje optimalnog rešenja.

2. Izrada predloga rešenja i budžeta


Na osnovu prikupljenih podataka radimo proračune i preliminarni dizajn kojim će se

definisati koncept rešenja i potrebna oprema. U ovoj fazi se dobija i prva informacija o potrebnom budžetu, vremenu potrebnom za implementaciju i uslovima koji se moraju obezbediti.

3. Izrada tehničke dokumentacije


Za prihvaćeno rešenje izrađuje se tehnička dokumentacija, koja obuhvata mašinsku i elektro dokumentaciju za ugradnju. Nakon ugradnje, ovo će posta1 dokumentacija izvdenog stanja, dopunjena uputstvima za rukovanje i održavanje.


4. Isporuka i ugradnja opreme


Ovaj osetljivi deo posla je zadatak za našu iskusnu ekipu inženjera i tehničara koji će ga

uradi1 sa najvećom pažnjom i umećem. Ugrađujemo samo prvoklasnu opremu naših

partnera, koja zadovoljava najviše standarde u oblasti industrijske klimatizacije.

5. Redovno i interventno održavanje


Posao nije završen ugradnjom. Ostajemo uz naše korisnike dajući im podršku za korišćenje opreme, kao i usluge redovnog i interventnog održavanja. Korak dalje je zaključenje ugovora o održavanju sa definisanim paketom usluga i vremenom odziva na poziv za intervenciju.

43 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page